11:37:37 - 25 مهر 1403

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/06/06 - 06:17

برگزاری مراسم گرامیداشت روز کارمند در دانشکده بهداشت و پیراپزشکی ارومیه

روز دوشنبه مورخ 1403/06/05 همزمان با هفته دولت و به مناسبت گرامیداشت روز کارمند مراسمی با حضور مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جناب آقای دکتر زینالی (رئیس دانشکده پیراپزشکی) و جناب آقای دکتر خلخالی (رئیس دانشکده بهداشت) ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند، از زحمات، خدمات ارزنده و تعاملات سازنده کارکنان دانشکده بهداشت و پیراپزشکی در پیشبرد اهداف اداری، آموزشی و پژوهشی دانشکده و دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند و برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون داشتند.

در ادامه، کارکنان حاضر در جلسه ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند از برگزارکنندگان این مراسم تشکر و قدردانی نمودند. در پایان این نشست جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و مسئولین حاضر در جلسه پاسخگوی سوالات مطرح شده از سوی کارکنان حاضر در جلسه بودند.

• گروه خبری : آخرین اخبار