ردیف |
رهنمودها واستانداردهای تخصصی مهندسی بهداشت محیط |
1 |
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی |
2 |
ضوابط طراحی سامانه های انتقال و توزیع آب شهری و روستایی |
3 |
راهنمای نظارت بر سامانه های تامین آب آشامیدنی |
4 |
راهنمای نمونه برداری و آزمون میکروبی آب |
5 |
استاندارد آب آشامیدنی (EPA) |
6 |
مبانی طراحی شبکه های جمع آوری فاضلاب |
7 |
راهنمای اندازه گیری پارامترها در تصفیه خانه فاضلاب |
8 |
راهنمای بهره برداری از تصفیه خانه های فاضلاب ( تصفیه اولیه ) |
9 |
راهنمای بهره برداری و نتگهداری از شبکه های جمع آوری فاضلاب |
10 |
ارزیابی زیست محیطی طرحهای آب و فاضلاب - مرحله اجمالی |
11 |
ضوابط زیست محیطی استفاده مجدد از پساب |
12 |
راهنمای محافظت در برابر اشعه فرابنفش |
13 |
راهنمای تعیین شاخص اشعه فرابنفش |
14 |
استانداردهای کمپوست |
15 |
عملیات بهداشت محیط در شرایط اضطراری |
16 |
مدیریت بهداشت محیط در شرایط اضطراری |
17 |
بهداشت آب و فاضلاب در شرایط اضطراری |
18 |
بهداشت استخر |